Název | Množství a jednotka |
---|---|
krůtí mleté maso | 500 g |
kuřecí játra | 250 g |
vejce | 1 ks |
marocké koření | 1 rovná lžička |
saturejka | 1/2 lžičky |
rýžová mouka | 2 lžíce |
strouhanka | 1 hrst |
sůl | 1 lžička |
hrubě mletý pepř | |
olej na smažení |
Postup: Uvaříme noky. Listový špenát podusíme na másle. Do vymaštěného pekáčku dáme... zobrazit recept
Postup: Kachní prsa omyjeme, osušíme a nařízneme kůži několikrát do kříže tak, abychom... zobrazit recept
Postup: Z másla a hladké (nebo kukuřičné) mouky připravíme světlou jíšku, zředíme... zobrazit recept
Postup: Třeme cukr, máslo, žloutky, přidáme tři lžíce vroucí vody, mouku, mléko a půl... zobrazit recept
Postup: Rybíz odstopkujeme, omyjeme, dáme do uzaviratelné nádoby, rybíz trochu... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Internetový prodej cukrářských potřeb a surovin, vybavení na pečení, nádobí,...